FAQs

Betalingen

Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Pot’d

Je kunt eenvoudig betalen via iDeal, Overschrijving, Paypal, Sofort Banking, Klarna Achteraf Betalen, Apple Pay & Creditcard.

Is mijn betaling veilig?

Ja, je betaling is veilig. Je betalingen worden verwerkt via PayPal, Molly en de Rabobank.

Hoe snel wordt mijn betaling verwerkt?

Betalingen worden direct verwerkt. iDeal, Paypal, Sofort Banking, Apple Pay en Creditcard betalingen zijn volledig geïntegreerd in de webwinkel van Pot’d.

Kan ik op factuur betalen?

Ja, achteraf betalen via Klarna Achteraf Betalen is mogelijk. Binnen 14 dagen na ontvangst kun je de factuur, die je via Klarna Achteraf Betalen ontvangt betalen. Achteraf betalen is mogelijk in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland.

Zijn er kosten verbonden aan de betaling?

Nee, hier berekenen wij geen extra kosten voor. Alleen voor Klarna Achteraf Betalen rekenen wij extra kosten, dit is per land verschillend.

Verzendingen

Wat kost de verzending?

Voor bestellingen in Nederland tot €35-, rekenen wij € 5,99 excl. BTW. Vanaf €35-, zijn de verzendkosten in Nederland gratis. Voor bestellingen in België en Duitsland zijn de verzendkosten vanaf €40 euro gratis. In de winkelmand worden de verzenkosten voor uw land berekend.

Hoelang duurt de verzending?

Je bestelling wordt meestal dezelfde dag verzonden, tenzij anders aangegeven. In Nederland is uw bestelling meestal binnen 1-2 werkdagen bij uw thuis bezorgd. Voor alle andere landen geldt een variërende levertijd. Door de coronacrisis kunnen de levertijden afwijken.

Waarmee mijn bestelling verzonden?

Wij verzenden via PostNL.

Krijg ik een Track&Trace code van mijn bestelling?

Wanneer je bestelling via de pakketservice wordt verzonden ontvang je een Track&Trace code op je e-mail.

Mijn product is niet binnen 48 uur geleverd, wat nu?

Niets aan de hand, je hebt je bevestiging van verzending in je e-mail gekregen dus het pakketje is gegarandeerd verzonden. Helaas kan PostNL niet 100% garanderen dat de post de volgende dag wordt bezorgd. In enkele gevallen (minder dan 1%) loopt het vertraging op in het proces van of PostNL, je pakketje wordt dan de eerstvolgende dag alsnog bezorgd. Heb je je order na 3 werkdagen nog niet ontvangen dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen je graag verder.

Retourzendingen

Kan ik mijn bestelling retour sturen?

Je hebt het recht je bestelling tot 14 (kalender) dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag excl. verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retourneren van je order (van je thuis naar de webwinkel) zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Pot’d geretourneerd worden.

Wanneer wordt mijn retour zending niet geaccepteerd?
  1. Het product moet in een onbeschadigde en originele verpakking worden geretourneerd. (stickers behoren hier ook bij).
  2. Het product dient binnen 14 dagen na bezorging retour te worden gezonden.

Indien het product niet voldoet, vindt er geen acceptatie plaats. Het retour zenden van Pot’d naar het afleveradres komen voor rekening van de koper. Afhankelijk van het product worden de retourkosten bekend gemaakt. Na de ontvangst van het bedrag wordt het product retour gezonden.

Wanneer wordt mijn aankoopbedrag terug gestort?

Binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending.

Kosten retourneren

Kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Naar welk adres mag ik mijn retour zenden?

Retour Pot’d
Sportlaan 26
9423PV, Hoogersmilde
Nederlands

Bestellingen

Ik heb geen bevestiging gekregen in mijn mailbox?

De bevestigingsmail wordt automatisch verstuurd. Kijk ook in je ongewenste postvak (Spambox). Staat de e-mail daar niet in, heb je misschien een verkeerd mailadres in gevuld? Zo ja, kun je ons altijd e-mailen op: info@pot-d.com

Overige vragen…

Staat je vraag er niet bij? Stuur je vraag dan naar: info@pot-d.com.
Wij beantwoorden elke vraag binnen 48 uur!